They paid paradise to put up a parkinglot..

Hittade precis en låt som jag lyssnade på mycket förut men som jag totalt hade glömt bort. Älskar att hitta gamla favoriter. Den som jag hittade nu är "Big yellow taxi" av Counting Crows och Vanessa Carlton. Annars händer inte så mycket, har en katt som sover bredvid mig och har lagt ner pluggandet för idag.

Nu är det dags för en kaffe.

Cya later.

Religion och Medicin.

Sitter och skriver på min religionsuppsats om Israel/Palestina-konflikten. Boooring. Nej då, det är ganska intressant med jag har lite svårt att koncentrera mig bara. Det finns ju så mycket annat roligt att göra. Men jag måste ta mig i kragen och faktskt skriva skiten nu, det ska vara inlämnat senast på fredag och jag har prov i medicinsk grundkurs på torsdag så det blir till att plugga ordentligt.

Strax ska jag hoppa in i duschen och sen åka till biblioteket och kolla om jag hittar några vettiga böcker om ämnet. Tur att det inte ska vara ett så jättelångt arbete, max 5 sidor, annars skulle jag aldrig palla. Eller hinna. Jag har vetat om uppgiften i typ tre veckor, men tidsoptimist som man är så väntar man ju till sista sekunden med att börja. Måste vänja mig av vid det där. Suck.



Tattoos

Sitter och googlar lite på tatueringar. Har länge velat ha en, men har aldrig riktigt kommit till skott. Har heller inte hittat någon bra som jag tycker passar mig och min personlighet, vilket är väldigt viktigt för mig. Man kommer ju ändå ha den hela livet. Är lite in på att ha en älva på axeln/skuldran. En fairy-godmother liksom. Gärna en som ser ut att ha lite glimten i ögat. Nån som har koll på nått tatueringställe i Stockholm som är bra på att rita upp saker åt en?

nått i den här stilen är det jag vill ha. svart och grått enbart, gillar inte färgtatueringar.




Första advent...

...och tomtarna har invaderat mitt hem. Ser ut som att en julaffär har exploderat i vårat hus.




lite glögg måste man ju ha också:



Observera att jag ej är skyldig till detta, bor ju faktiskt hos päronen och har ingen bestämmelserätt vad det gäller tomtarnas vara eller inte vara. Det firar jag med en julmust. (Oops. Jag fuskar, jag vet, men jag har massa oätna kalorier idag.)

Att vara eller inte vara

Nu sitter jag här vid datorn, lillasyster som jag passar sover och det är tyst i huset.
Skitjobbigt är det att skriva eftersom i-tangenten är trasig och måste fipplas med varje gång den ska tryckas ner. AAAHHH! Jag blir galen.

Men men. Vet inte vad jag vill egentligen, är trött men pallar inte att gå och lägga mig kl 23.00 på en LÖRDAGkväll. Pensionärsvarning någon?

Är det förresten någon annan än jag som helt har missat det här med Twilight? Det tjatas så jävla mycket om både böckerna och framförallt filmerna? Jag som är värsta bokmalen, speciellt i fantasy-genren kan inte fatta att det bara kan ha slunkit förbi mig sådär. Så nu JÄKLAR! Nu har jag beställt böckerna från adlibris.com och ska läsa dem så fort de kommer (2-5 arbetsdagar). Jag tror benhårt på att läsa böckerna först, inte se filmerna. Nån annan som är likadan? Eller kanske borde man se filmerna först så man inte blir besviken sen när de inte alls är lika bra som böckerna?

Hum... Svårt beslut det där.

Men eftersom det bara kommit två filmer(jag kan ju inte vänta med att se vad som händer liksom! Duh!) blir det das books first.




eller




lördag

Helger är alltid jobbiga när man ska äta nyttigt. Har alltid associerat helgen med cola och chips men nu anstränger jag mig för att dricka mineralvatten istället. Och russin. Det är iofs en del kalorier i russin också men nått måste jag ha på fredagskvällen om jag inte ska bli galen. På måndag ska jag väga mig och se hur det går för mig. (:

Det är en slö dag idag i det här huset. Katterna sover och jag är seg. Man kunde tro att det var värsta partyt här igår.


Uppenbarligen är min plånbok skön att sova på...



Bara fem minuter till..snälla..

This is it!

Hallå i stugorna!

Nu är det så att jag har bestämt mig för att skapa en blogg eftersom jag behöver motivering i min viktnedgång.
Jag har nämligen gått upp ca 20 kilo från min bekvämlighetsvikt och nu jäklar ska kilona bort!
Vägde tidigare mellan 55 och 60 kg och dit vill jag igen.

Jag tycker om att skriva och har för vana att skriva ner tankar under dagen men tänkte att en blogg kanske skulle ge mig lite mer motivation att inte fuska.

Jag har nyligen gått med i viktklubb.se för att se hur det funkar. Det är ett hjälpmedel för att räkna kalorier och beräkna hur mycket man själv ska äta för att gå ner i vikt. Enligt dem ska jag äta 1300 kalorier om dagen.

Lite info om mig:

Kön: Kvinna
Ålder: 20 år
Längd: 167 cm
Vikt: 74 kg
Största svaghet: Coca-Cola!
Målvikt: 55 kg (ungefär)
Intressen: Läsa böcker och bloggar och i allmänhet ha roligt.

Ja, det var allt jag kom på. :P

RSS 2.0